100 % genanvendeligt plast

På Thoruplund bruger vi kun potter, der er er fremstillet 100 % af genanvendeligt plast fra forbrugere (PCR-materiale), og plasttyper der samtidigt efter følgende kan håndteres i affaldssorteringen både maskinelt og manuelt.

Til transport og håndtering af vores produkter, anvender vi vacum kasser, hvor vi tilbyder vore kunder frit at vælge i mellem:

  • Vacumkasser lavet af PCR-materialer (genbrugsplast fra forbrugeren).
  • Vacumkasser lavet af PE (polyethylen). (genbrugsplast fra industrien og fra forbrugeren)

Som nyt tiltage arbejder vi at tilbyde kasser produceret i naturlige fibermaterialer, men løsningen skal være skal være bæredygtig.

På Thoruplund vil vi konstant arbejde mod emballager, der beskytter kvaliteten og forlænger holdbarheden. Det er vigtigt, at finde emballager, der er bæredygtige og minimere spild. Vi tilstræber at bruge genanvendelig emballage, og vi har forbedret designet på vores emballager, så det kan håndteres i affaldshåndtering systemer.

Vi tilbyder vores kunderne papirposer, hvis de ønsker at mindske plastforbruget, men vores fokus er, at vi i fremtiden kan tilbyde plastposer af genanvendeligt plast ud fra, at de er mere bæredygtige i forhold til miljøet.

©FLORAGRAFIA-2016