Miljø

Vi prioriterer miljøet højt

På Gartneriet Thoruplund prioriterer vi miljøet meget højt, virksomheden arbejder løbende med at finde forbedringer indenfor området, herunder reduktion af energiforbrug. Gartneriet Thoruplund anvender i høj grad biologisk bekæmpelse, brug af regnvand samt recirkulation af vand og gødning i produktionen.

Gartneriet Thoruplund er certificeret indenfor det internationale miljøsamarbejde MPS som A-gartneri og godkendt som MPS-GAP-gartneri Læs mere her

MPS-GAP er en overbygning på MPS systemet, hvor GAP står for ”Good Agricultural Pratice”.

Hvor MPS vurderer produktionen ud fra bl.a. affaldsmængde, energi-  og pesticidforbrug, tager MPA-GAP yderligere hensyn til miljøet og fokuserer i højere grad på forhold vedr. arbejdsmiljø og medarbejderforhold.

Vi fik i januar 2017 MPS SQ (Socially Qualified) certifikatet, der er et bevise på, at produkter fra Thoruplund er produceret under gode arbejdsforhold, som omfatter diverse sundheds-, sikkerheds- og ansættelsesforhold.

Har man certifikatet MPS GAP bliver man automatisk GLOBALG.A.P. certificeret. GRASP som er tilknyttet GlobalGAP ligner på mange måde MPS-SQ. Næste naturlige skridt for os, var derfor at få GRASP og denne certificering fik vi i juni 2019. For at se disse certificeringer kan man besøge hjemmesiden: www.globalgap.org . Brug vore GGN nr.: 4049928145475 for at se certificeringerne.

 

MPS GRASP

GGN: 4049928145475

Se / Hent certifikat

©FLORAGRAFIA-2016